Υλικά
(για 6 άτομα)
- 3 στήθη κοτόπουλο (φιλέτα)
- 2 πράσα κομμένα σε ροδέλες
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα (και τα φύλλα)
- λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
- 250 γραμ. τυρί Philadelphia
- 80 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- ελαιόλαδο
- 150 γραμ. γαλέτα
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτετε το ελαιόλαδο τα πράσα, τα κρεμμυδάκια και το σέλινο και τα μαραίνετε.
- Κόβετε τα φιλέτα του κοτόπουλου σε κομμάτια και τα προσθέτετε μέσα στο τηγάνι.
- Νοστιμίζετε με αλατοπίπερο και συνεχίζετε το μαγείρεμα ωσότου το κοτόπουλο να πάρει λευκό χρώμα, ανακατεύοντας συνεχώς.
- Στην συνέχεια, τοποθετείτε το μείγμα σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ρίχνετε μέσα το Philadelphia.
- Ανακατεύετε να πάει παντού και πασπαλίζετε με την γαλέτα.
- Τέλος, ρίχνετε την κεφαλογραβιέρα και ψήνετε στους 180C ώσπου να λιώσει τυρί.
Καλή
Επιτυχία!!!