Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Κοτόπουλο με πράσα και φιλαδέλφεια



Υλικά (για 6 άτομα)
  • 3 στήθη κοτόπουλο (φιλέτα)
  • 2 πράσα κομμένα σε ροδέλες
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα (και τα φύλλα)
  • λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
  • 250 γραμ. τυρί Philadelphia
  • 80 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
  • ελαιόλαδο
  • 150 γραμ. γαλέτα
  • αλατοπίπερο
Εκτέλεση
  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτετε το ελαιόλαδο τα πράσα, τα κρεμμυδάκια και το σέλινο και τα μαραίνετε.
  • Κόβετε τα φιλέτα του κοτόπουλου σε κομμάτια και τα προσθέτετε μέσα στο τηγάνι.
  • Νοστιμίζετε με αλατοπίπερο και συνεχίζετε το μαγείρεμα ωσότου το κοτόπουλο να πάρει λευκό χρώμα, ανακατεύοντας συνεχώς.
  • Στην συνέχεια, τοποθετείτε το μείγμα σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ρίχνετε μέσα το Philadelphia.
  • Ανακατεύετε να πάει παντού και πασπαλίζετε με την γαλέτα.
  • Τέλος, ρίχνετε την κεφαλογραβιέρα και ψήνετε στους 180C ώσπου να λιώσει τυρί.
Καλή Επιτυχία!!!